9 Olika Betting Bonusar

9 Olika Betting Bonusar

Challenge betalar tillbaka 70 %. Spelbolagen släpper ofta fasta oddsen samma dag som tävlingarna ska avgöras, med undantag till lördagsomgångarna.

bästa välkomstbonus betting

Vi på Travstugan ägnar varje dag till att jämföra, spela och se över hur de olika spelbolagen utvecklar sig på marknaden. Undet 2020 har vi valt att rösta fram Bet365 som spelbolaget vi rekommenderar främst när det kommer till fasta odds. – Saknar de optimala betalningsmetoderna, likt swish och trustly. Först behöver du givetvis hitta en häst som du tror mycket på.

I början av 2019 lades dock även Toto2 ner, trots att omsättningen i vinnarpoolen på lördagarna var rätt höga. I januari 2019 lanserade Svenska Spel sitt poolspel ”challenge” på lördagarna. Oftast kan man räkna med extrapengar utbetalning direkt i challenge-poolen, vilket medför att det är stort spelvärde. Svenska Spel har som Sveriges största spelbolag, en bra grund att stå på i sin stora satsning på travspel. Det finns även planer på yttligare stora poolspel på travet i framtiden. Hur mycket måste jag satsa för att vinna? Poolspel fungerar enligt principen att en bestämd del av spelarnas insatser går direkt till vinstpotten.

De största och mesta kända är V75 och V86. Intresset för dessa är mycket stort vilket resulterar i stora pooler och mycket pengar att spela om varje vecka. I synnerhet tack vare andels-sajten ATG Tillsammans. Med sju respektive åtta lopp att lösa, är det inte helt enkelt att hitta alla vinnare. Vilket en lång rad miljonutdelningar genom åren definitivt bekräftar.

Varför Ska Man Ha Konton På Olika Bettingsidor?

Då brukar förhandsoddsen dyka upp på diverse spelbolag redan under torsdagen. Man kan även spela på fasta odds till stora lopp som ligger långt fram i tiden, som exempelvis elitloppet eller Prix’d Amerique.

bästa välkomstbonus betting

Svenska Spel är sveriges näst största spelbolag och har sedan årsskiftet 2019 beviljats licens även för spel på trav. Under hösten 2020 lanserade Svenska Spel sin nya produkt – High Five som går ut på att hitta de fem främsta hästarna i ett travlopp. Spelet som ursprungligen heter Qunité + avgörs i Frankrike varje dag i veckan och omsättningen är riktigt hög. Du kan även spela vinnare eller duo på de franska loppen hos Svenska Spel. Svenska Spel har även spel på svensk travsport i form av challenge som är väldigt likt Powerplay eller Stryktipset, dock med lite små skillnader. I challenge består trav-kupongen av sex lopp och spelet går ut på att du ska tippa vinnaren genom att välja melllan tre alternativ.

Om man stöter på patrull eller bara har någon fundering vill man ju lätt kunna få hjälp på sina villkor. En bra kundtjänst ska kunna nås snabbt på flera olika sätt såsom live-chatt, telefon eller mail och företrädesvis prata svenska. Principen är att en bestämd del av spelarnas insatser går direkt till vinstpotten. Om du vill spela poolspel finns per idag två alternativ – ATG och Svenska Spel.

Spelsidor För Fotboll

Läs mer om challenge genom att klicka här. ATG erbjuder sina kunder en mängd olika poolspel.

Två hästar, eller övriga fältet. Det finns för- och nackdelar med både ATG och Svenska Spel. Som det ser ut nu är ATG det överlägset bästa alternativet för poolspel inom trav. ATG har längre erfarenhet, fler spelformer och framför allt högre omsättning – det vill säga större pooler.

Bästa spelbolaget 2020 för fasta odds Bet365 är framröstat som bästa spelbolaget med fasta odds

Flera aktörer har försökt att komma in på markanden.Först av alla var Supertoto som Unibet låg bakom, projektet lades dock ner tidigt. 2017 grundades Legolas.bet som skulle ta upp kampen på allvar mot ATG. Bakom bolaget låg flera stora finansmän bland annat Rune Andersson. Under 2018 startades Toto2 som fick upp rejäl omsättning i vinnarpoolen.

Vad är det för återbetalning till spelarna? Det beror helt på vilken spelform du spelar. Det största spelet av alla, V75 betalar tillbaka 65 % till spelarna medans vinnare och plats betalar tillbaka 85 %.

ATG grundades 1974 och erbjuder bland annat spel på klassiska spelformen V75, vilken de har ensamrätt på. ATGs är ett sådant etablerat varumärke så att andra aktörer på marknaden inte ens vågar ta upp jakten. Svenska Spel är ett av de få bolagen som har tagit upp kampen om streck/poolspelen. I januari 2019 lanserade Svenska Spel challenge där du i flera matcher ska gissa utgången mellan tre streck 1 – X – 2. Ofta är challengepoolerna dopade med mycket pengar och det finns ett fint värde att spela i dessa.

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *